Lovely Family !

♥ SAYA SAYANG MEREKA ♥

Friday, May 27, 2011

Sakinah Boutique 1st Giveaway

Assalamualaikum... hello my friends ! selamat sabtu.. :)
pagi yg indah ini... ayu mahu join GA from Sakinah boutique...
jom view blog dye.. meh tekan sini ~
 sempena pembukaan rasmi belogshop sakinah boutique,
mari-mari lah sudi sudikan join  
sakinah boutique 1st giveaway!

>>>click this banner to join ok ? <<<
Penganjur contest nehh..Aqien . from kluang, johor.
Selamat berkenalan Aqien ..
Penyertaan terbuka kepada semua blogger...
so.. jom ramai2 kita meriahkan GA neh ! 
(^_^)

jom tgk yg ini lak.. 

SYARAT - SYARAT PENYERTAAN

1. Jadi follower sakinah boutique (nyatakan nama/ID follower)

2. Buat satu entry pasal giveaway ni bertajuk Sakinah boutique 1st Giveaway

3. Tepek banner giveaway ini kat entry dan kat side bar...jangan lupa link back kat entry ni tau!

4.Tag 3 orang kawan untuk kasi meriah :)

5. Tinggalkan link entry kat bahagian comment entry ini dan lepas tu saya akan terjah belog korang pulak.

6.Undian pemenang akan dibuat oleh saya bersama puan CEO, mama qiestina.

ok NEXT , jom tgk hadiah lak ~

1st grand prize :
baju + aksesori cantik lagi vogi da vass tajaan sakinah boutique
bernilai RM 50

2nd winner :
baju + aksesori cantik lagi cuns tajaan sakinah boutique 
bernilai RM 30

*kalau penyertaan banyak, kami akan tambah lagi hadiah vogi da vass *


TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 30 May 2011 jam 12 tengahari
ok now.. ayu nak tag 3 org insan2 yg bertuah nehh... jom kita lihat siapa yg kene...

firnimemories , lieqkeelyng , titotiptop

good luck girls ~

to all readers , anda juga di jemput untuk join k.. ~

ok done !! bye3 .. :)

wassalam ...


♥ Thanks for reading dear ! ♥

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...