Lovely Family !

♥ SAYA SAYANG MEREKA ♥

Thursday, September 15, 2011

semester baru !

Assalamualaikum , hyep ! 

baru hari ne , ayu ada mood nak type something . hehe ~ korang chat ? hope so ok ! 
setelah 3 bulan bercuti di rumah , akhir nya . masuk jugak u balik . ayu da masuk sem3 at uum ne , 
9/9/2011, 12 tengahari . bertolak dari ipoh ke uum . dalam 3jam perjalanan . hehe . 


kerana sem baru , bilik baru , n roomate baru ! ouh , roomate ku junior but dye 2 tahun lebih tua dri ayu . baru habis diploma di PUO ! sama negeri la kite . apabila ayu lebih muda dri dye , adakah dye boleh sesuka hati jeee dalam bilik neee ? ish3 ! 

minggu add drop , kerana ayu da susun jadual cntek punya sem lepas , da xnk la ubah2 pun , even dapat lecturer yang xberapa nak best ! hope lecturer tu not a killer one ! hehe . 

here is my time table for new sem !
macm biasa , 7 subject . 22 jam kredit . ouh . macm nak pengsan ! hehehe . xde la . hari ahad sama ngn rabu , isnin sama ngn khamis . selasa ada 1 kelas . kat uum memg jadual cmtu , biasa hari selasa xda kelas , so ramai yg cuti hari tu .  if sape2 nak ada kelas register je la . mcm ayu . hek3 ~
start kelas kul 8 , abis kul2 . every day . hehe . best ke kelas cmtu ? hari ahad rabu , memg straight 6 jam . tepu x agak2 ? tp ngntuk laa ! hehe ~

hari malaysia . 16/9 . ayu ada integrasi . just duduk n tgk ! hehe . tp kne masuk larian wakil dpp and budak sem3 wajib ok .. so budak2 sem 3 , selamat berlari esok . 5 km , jauh tu . ayu surrender ! xlarat woo . haha .

oryte, nnt ayu update lain . wasalam . ^_^

p/s : nak duk sebilik ngn romate lama .!




♥ Thanks for reading dear ! ♥

2 comments:

  1. good luck untuk semester baru. :)

    ReplyDelete
  2. 16/9-sesi menguruskan badan!

    p/s:rajin2 la jenguk roomate lama~~ahakkzzz

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...